Sami Erdanabaş Anaokulu

Vizyon: Çocukların büyük işler başarmak için gerekli gücün kendine olduğunu fark etmesini sağlamaktır.

Misyon: Çocukların yaparak, yaşayarak, kendi baskı altında hissetmeden özgürce hareket edebilecekleri bir eğitim ortamı hazırlamak, Çocukların etkinliklerine müdahalenin onların ufkunu daraltacağı düşüncesi ile özgün çalışmalara ağırlık vererek çocukların kendilerini gerçekleştirmesini sağlamak. Mesleki ve kişisel bilgimizi, gücümüzü, çocuk için çocuklarla birlikte aileleri de dahil ederek kullanmak, Çocukların bireysel farklılıklarını dikkate alan eğitim anlayışı benimsemeyerek kendisiyle ve çevresiyle barışık, yaratıcı düşünen kendine güvenen, mücadeleci hayata karşı duruşu güçlü çalışkan, bireyler yetiştirmektir. Eğitim-öğretimde öğrencilerimizin tüm duyularına hitap ederek, kalıcılığı sağlamak, doğru davranışları pekiştirip yanlış davranışları düzelterek, ailelerin çocuklarını tanımalarına yardımcı olmak, “Çocuk anne-babanın kopyası değil, aynasıdır.” düşüncesiyle çocukların bir birey olduğunu ama onlardan etkilendiğini anlatmak.

Başarılar:

Saatler: Sabah: 07.30 - 12.30 Öğlen: 12.30 - 17.30
Isınma: Doğalgazlı
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0356 2288088

WEB - https://samierdanabasanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler Mahallesi Vali Recep Yazıcıoğlu 5. Sokak No24/1 Alparslan İlkokulu Yanı TOKAT/ MERKEZ

Öğretim Şekli :İkili Eğitim